Keď víno dozreje do exkluzívneho darčeka

Keď víno dozreje do exkluzívneho darčeka

A máme tu niečo pre vinárov!
Krásne a elegantné darčekové tašky, boxy, vínne nálievky, tlačoviny, to všetko so skvelým grafickým spracovaním.

 

Darčekové tašky na víno
V našej ponuke nájdete ručne vyrábané darčekové tašky na zákazku so zosilnenými okrajmi a dnom vo farbách od výmyslu sveta.
Ako jediný na Slovensku vyrábame prírodné kraftové tašky s plnofarebnou potlačou aj po bočných stranách.
Žiada sa Vám luxusnejšia verzia? Parciálnym UV lakom a metalickou ražbou Vám toto Vaše prianie splníme.
Žiada sa Vám lacnejšia verzia? V našej ponuke nájdete aj túto možnosť. Tašky potláčame cenovo výhodnou plnofarebnou UV potlačou už od 20 ks.

Pre objednanie kliknite TU

vinne tasky anim

Darčekový box na víno
Chcete spolu s vínkom vytvoriť hodnotnejší darček? Darčekový box s personifikovaným rukávom je na takýto darček priam stvorený.
Ďalší priestor radi doplníme o rôzne pochutiny – čaj, mandle v čokoláde, slané mandle, krekry, poprípade iné predmety ako sada na víno, otvarač, nálievky, sviečka, vianočná dekorácia a mnoho ďalších predmetov podľa želania klienta v balení a brandingu, ktorý graficky doladíme s obalom boxu.

V ponuke sú 2 vnútorné alternatívy vyplnenia boxu a to buď celé vsadené do hĺbky alebo časť je vyvýšená. Box je z pevnej 4-vrstvovej lepenky s rozmerom 34x21x10 cm. Výška fľaše nesmie presahovať 32 cm. K uvedenému boxu odporúčame ručne lepenú darčekovú tašku o rozmere 340x110x230 cm, ktorú opäť graficky zladíme k celému darčekovému boxu.

Pre objednanie kliknite TU

boxy